Door diverse waarnemingen na de studie heeft tandarts Dekker de gelegenheid gekregen om te kijken wat voor soort tandheelkundige praktijk hij ambieert. Zijn keuze is daarbij gevallen op een kleinschalige praktijk, waarbij hij aandacht voor het individu van wezenlijk belang acht.

Een klein team waar u altijd kunt rekenen, op de persoonlijke deskundigheid en ervaring van de teamleden en waar de communicatielijnen kort zijn, wat de efficiëntie ten goede komt.

Met de fusie van de oogpoli van het meander, kwam in 2005 het huidige pand vrij. Na een intensieve, kortstondige verbouwing konden de deuren op 1 april 2005 geopend worden.

Tandartsenpraktijk Dekker verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Cosmetische tandheelkunde/ Restauraties / Behandeling van excessieve gebitsslijtagePreventie / Mondhygiëne / Tandtechniek / Endodontologie (wortelkanaalbehandeling) / Implantologie / Behandeling van kinderen / Gnatologie /

In onze praktijk besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer en de manier waarop we onze patiënten benaderen.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem dan gerust contact met ons op.