Het team

Wij hebben bewust gekozen voor een klein behandelteam. Daarbij hechten we veel waarde aan de persoonlijke benadering en aandacht voor het individu. Met dit enthousiaste team staan we voor iedere behandeling met meer dan 100% paraat, om u op een professionele en ontspannen manier tandheelkundig te verzorgen.

null

Ik ben afgestudeerd in 1997 aan het ACTA in Amsterdam en was destijds de jongst afgestudeerde tandarts van Nederland.

Na een kortstondige waarneming in Utrecht heb ik drie en een half jaar gewerkt als medewerker in een  groepspraktijk met drie tandartsen. Een team wat bestond uit een endodontoloog, implantoloog en een algemeen practicus. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de basale tandheelkunde en specifiek op het gebied van de endodontologie en implantologie.

Na wederom een kortstondige waarneming te Soest heb ik voor een periode van vier jaar, als medewerker, gewerkt in een grote groepspraktijk te Utrecht. Een praktijk met zeven tandartsen, twee tandtechniekers en zes mondhygiënisten. Specialisaties binnen deze praktijk waren implantologie, endodontologie, uitgebreide gebitsrehabilitaties met kroon- en brugwerk en orofaciale prothetiek. Hierdoor kon ik veel ervaring opdoen met betrekking tot uitgebreide restauratieve tandheelkunde.

 

 

Pieter Dekker

Tandarts
null

Ik ben Susan. Ik ben in 1981 afgestudeerd als mondhygiëniste in South Carolina (V.S.).

Na 6 jaar in Amerika  gewerkt te hebben wilde ik iets anders doen, het werd een “European experience”. Ik ben verhuisd naar Zwitserland en heb daar gewerkt.

In mijn tweede week daar  heb ik mijn Nederlandse man leren kennen. Na anderhalf jaar ben ik in 1989 naar Amersfoort verhuisd, Nederlands geleerd en een baan gevonden.

Ik heb bijna 25 jaar in een tandartsenpraktijk in Amersfoort gewerkt, waar ik tijdens een waarneming tandarts  J.P. Dekker heb ontmoet. Nadat hij zijn eigen praktijk is begonnen ben ik na verloop van tijd bij hem gaan werken.

Ik vind dit een geweldige praktijk en ben erg trots op de zorg die wij als team leveren.

 

Susan van der Last-Albe

Mondhygiëniste
null

Ik ben Nicolle en ik ben opgegroeid in Limburg. Na mijn studie Sociale Geografie in Utrecht ben ik in de omgeving “blijven hangen”.

Toen er kinderen kwamen ben ik een aantal jaren gestopt met werken. Maar naarmate ze groter werden begon de verveling toe te slaan. Ik besloot iets heel anders te gaan doen en ben zodoende terecht gekomen in Tandartsenpraktijk Dekker. Ik heb het erg naar mijn zin en ben blij dat ik deel mag uit maken van dit enthousiaste team!

Nicolle Paquaij

Tandartsassistente
null

Ik ben Mirna, geboren in Bosnië en Herzegovina. In 1995 zijn wij naar Nederland verhuisd.

Ik woon nu samen met mijn vriend in Soest. Ik heb mijn tandartsassistente-diploma gehaald in 2013. Later kwam ik er achter dat ik het leuk vond om zelf te gaan behandelen, vandaar dat ik mijn preventieassistente diploma heb gehaald in 2014. Verder werk ik nu met erg veel plezier in deze praktijk en ben ik blij met zulke leuke collega’s.

 

Mirna Stanković

Preventie-/Tandartsassistente