Zoekt u de tandartstarieven voor 2024? deze vindt u op de tandartstarieven 2024 pagina.

Tandartstarieven die zijn vervallen ten opzichte van vorig jaar zijn ROOD en doorgestreept. Nieuw geïntroduceerde tarieven zijn in het GROEN aangegeven. Meer informatie vindt u onder de betreffende behandelingen. Voor mobiele apparaten dient u de telefoon mogelijk te draaien.

Inhoudsopgave tandartstarieven 2023

 

Kaakgewrichtsbehandelingen (G-codes)
Chirurgische ingrepen Inclusief anesthesie (H-codes)
Kunstgebitten (P-codes)
Tandvleesbehandelingen (T-codes)
Implantaten (J-codes)
Uurtarieven Bijzondere tandheelkunde / Wlz (U-codes)
Abonnementen (Z-codes)

Begroting tandarts en tandtechniekkosten

Tandheelkundige behandelingen bestaan vaak uit verschillende onderdelen. Zo kan er sprake zijn van een verdoving bij een behandeling, extra isolatie, tussenlagen en/of worden er techniekkosten gemaakt. Het is daarom verstandig om voor duurdere behandelingen vooraf een begroting te vragen, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.  Wij zijn altijd bereid om een begroting voor u te te maken van de uit te voeren behandelingen.

Ps. een begroting is geen offerte. Een tandheelkundige behandeling en dus ook de declaratie hiervan kan afwijken van de begroting wanneer de behandeling hierom vraagt. De tandarts zal dit met u bespreken.

Tandtechniekkosten

De tandarts zal u op de verschillen van materialen, technieken en kosten wijzen.

Vergoeding tandartstarieven

Bent u benieuwd naar de vergoeding van uw verzekeraar bij een begroting van uw tandarts of mondzorgverlener? Kijk dan op de tandarts vergoedingen pagina.