Meer informatie

8
Informatiefolders

Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp? Wij hebben informatiefolders over mondgezondheid in een speciale webversie voor u klaarstaan.

Klik hier

7Tarieven

De tandartstarieven 2014 ingedeeld per hoofdstuk inclusief de UPT-codes met bijbehorende vastgestelde maximum tarieven vindt u hier.

Klik hier

9Betalen

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie…

Klik hier

mondhygieniste
Klachten

Voor ons is het belangrijk te weten dat u een probleem hebt of niet helemaal tevreden bent. Wij willen u graag uitleggen waarom we iets op een bepaalde manier hebben gedaan..

Klik hier

4Links

Wilt u meer lezen over bijv. mondverzorging, orthodontie of een ander tandheelkundig onderwerp? Wij hebben de belangrijkste links voor u op een rijtje gezet.

Klik hier

6Ixorg

ixorg is een nieuwe manier om uw mondzorg betaalbaar te houden. U bouwt een budget op waarmee u de normale kosten van uw tandarts, orthodontist en mondhygiënist betaalt.

Klik hier

2
Wijzigingen doorgeven

Wilt u een wijziging doorgeven van uw adres of uw verzekering? Klik dan hier voor het formulier zodat u uw gegevens kunt doorgeven aan de praktijk.

Klik hier

5Patiënt worden

Momenteel nemen wij geen nieuwe patiënten aan voor de algemene tandheelkundige behandelingen, dit om onze wachttijden voor behandelingen…

Klik hier

3Cosmetische consulten

Voor consulten en behandelingen m.b.t. een specifieke cosmetische wens kunt u het inschrijfformulier invullen of contact opnemen met onze praktijk…

Klik hier